GYM options

HOME / ONZE BOX / ONZE OVERTUIGINGEN

GYM optionsHallo Lieve leden , aspirant leden en mogelijk toekomstige leden,

CrossFit den haag probeert jullie zoveel mogelijk als kan te helpen en te onder steunen  in je goede conditie en mentale fitheid.

Naast de workouts of the week en de weekend workout's zullen we de online trainingen (bv combat en WOD gaan programmeren) houd hiervoor de wod pagina in de gaten.


Ik wil jullie nu al bedanken voor jullie support , voor julllie geduld en steun in het meedenken.

Manuel

Update 3 november tot 18 november 2020

De sportscholen mogen open blijven dat is mooi. Er mogen echter geen groeps trainingen doorgang vinden.
Om te werken aan jullie fysieke fitheid en zoals door onze overheid gezegd te fungeren als mentale uitlaatklep hebben wij het volgende bedacht: 
-alle lessen stoppen gedurende deze periode (tot 18November)
-allle tijden worden OPEN WOD tijden zodat je met een opdrachten brief (white board)individueel kunt werken aan je fitheid. Op het white board staat de suggestie van de dag en daar mee kun je aan de slag. Dus een warming up en dan skill of strength danwel workout part van die dag.
Er zal derhalve geen coaching zijn, anders dan een supervisie door mij . Ik help met vragen en zorg dat iedereen binnen de gegeven regels (1,5 m, afstand houden en veiligheid) kan blijven traininen.

Houd er rekening mee dat je niet in groepjes kunt trainen. We gaan dus naar individuele fitness.
Neem zelf een telefoon mee als je tijden wilt klokken of oefeningen wilt opzoeken als je er niet helemaal uit komt. Ook ben ik de achterwacht bij vragen van jullie.

Wij menen dat we jullie individueel kunnen laten trainen en zo de komende 2 weken fit en aktief te (be)houden. 
 
Voor de duidelijheid alle groepsttrainigen: inclusief Spinning/fietsen, bodycombat, mobility komen hier mee te vervalllen en zullen volgens hierboven beschreven vervangen worden door individueel trainen.

Denk bij Spinning aan dat er een fiets staat en dat je zelf of door mij gemaakt programma een training volgt:
bv 2 k infietsen en dan 10 maal een km met 2 minuten rust tussen door. ( ik zal meerdere programma's maken voor jullie om indivudueel uit te voeren)

Nog een reminder :de Logo's van Rogue op onze houten platen staan op 2 meter afstand van elkaar.

Verder blijven alle eerdere regels van kracht zoals :geen kleedkamer gebruik als mede geen koffie verkoop.

OPEN WOD:practice and improve your fitness skills.
We zullen de komende weken werken aan Personal Records van je Lifts (weightlifting/deadlift/cleans and Presses, alsmede je 2 en 5k row bijvoorbeeld) in laatste week voor 18 nov werken aan personal challanges
te denken valt aan handstand /toes to bar/pull up movements of je eerste of meerdere double unders!!

tot gauw Manuel
namens CrossFit Den Haag


Sinds zondag 15 maart 2020 zijn de deuren va CrossFit Den HAAG gesloten geweest in verband met de maatregelen van de Nederlandse overheid omtrent het COVID-19 virus. Op dinsdag 21 april 2020 werd er in een persconferentie van premier Mark Rutte bekend gemaakt dat sportactiviteiten voor kinderen tot 18 jaar weer hervat mogen worden in de buitenlucht vanaf woensdag 29 april 2020. Op woensdag 6 mei 2020 werd er in een persconferentie van premier Mark Rutte bekend gemaakt dat sportactiviteiten voor volwassenen (18+) weer hervat mogen worden in de buitenlucht vanaf maandag 11 mei 2020 en vanaf 1 july weer indoor. We zullen streven naar combinatie binnen en buiten.

Om onze lessen  volwassenen (18+) op te starten op een veilige manier voor zowel de instructeurs als de deelnemers zijn deze protocollen opgesteld. Het is de verantwoordelijkheid van CrossFit den haag,  en de leden om zich hieraan te houden. De protocollen zijn geschreven aan de hand van de beschikbare informatie van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en van de gemeente Rijswijk. Bij nieuwe informatie of maatregelen wordt dit document aangevuld en opnieuw verspreid onder alle betrokken partijen.

 CrossFit DEN HAAG


This is what we ask you to ensure your and our safety in addition to the RIVM corona protocols.

Please: DO not attend if you feel sick. 

GET DRESSED AT HOME
You should put on your sportswear at home whenever possible. If this is not possible, use our dressing rooms (limit this as much as possible)

WASH YOUR HANDS
Upon entering you are obliged to use the disinfectants.

USE YOUR OWN TOWEL
Bring your own towel and use it during exercise.

1.5-METRE DISTANCE
Always keep a distance of 1.5 meters  give or ask more space if you want or need! and avoid physical contact. 
ask you fellow crossfitters or via your Coach.

GO BACK HOME IMMEDIATELY
Afterwards, you must immediately leave for the next group of members to arrive. We will serve coffee again but with the social distance in mind.

DISINFECT THE MATERIALS
Clean and disinfect all equipment before starting the exercise and when you stop. Trainers / coaches and cleaners do the same.

USE OF TOILETS/Locker rooms
Only one person may use the toilets at a time. Clean up after yourself with the provided materials.
 Use our Showers and Dressing rooms as minimal to avoid a crowd. 

OWN DRINK BOTTLE / BOTTLE
Bring your own drinking bottle / water bottle. 

  1.